U bevindt zich hier: Home / Help RTO / Aanmelden als donateur

Aanmelden als donateur

Wilt u donateur worden?

Wij zijn blij dat een groep inwoners uit de gemeente Oirschot RTO al meerdere jaren financieel steunt. Als u dit ook wilt doen, kunt u een automatische incasso afgeven en per kwartaal een bedrag naar keuze aan RTO te schenken. Met bijgaand formulier kunt u zich opgeven als donateur.
Onze penningmeester, Marcel Kelders, neemt dan contact met u op om de automatische incasso samen met u te regelen.
RTO is een door de Belastingdienst erkende ANBI stichting. Giften kunnen als aftrekpost bij uw belastingaangifte worden opgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst.

Wilt u weten wat wij doen met de gegevens die u invult op het formulier?
Lees dan de privacy verklaring.

 

ANBI status De stichting RTO beschikt over de ANBI status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit is een instelling die door de Belastingdienst is aangemerkt als het algemeen belang dienend. De ANBI status geeft een groot aantal fiscale faciliteiten. Zo zijn giften voor particulieren fiscaal aftrekbaar en schenkingen vrijgesteld van successiebelasting. Voor bedrijven is een sponsorbijdrage als bedrijfskosten aftrekbaar. Indien gewenst geven wij u hierover graag nadere informatie.

 

Over ons

'Running Team Oirschot: in actie voor mensen met kanker'. (RTO) is een groep enthousiaste vrijwilligers die geld inzamelt voor mensen met kanker. Dit doen wij door deel te nemen aan hardloopwedstrijden en het organiseren van diverse evenementen.
lees meer

Contact

   • Stichting Running Team Oirschot, Beertramstraat 10 
    5688RA Oirschot
   • rekeningnummer NL42RABO0114329222
   • RSIN/fiscaalnummer ANBI 816849638