U bevindt zich hier: Home / RTO / Wie is wie

Direct naar het aanvraagformulier

Erik van Ingen
Erik van Ingen
Voorzitter
Ik ben Erik van Ingen, geboren in Gorssel tussen Deventer en Zutphen. Sinds 1975 woon ik in Brabant en sinds 2003 in Oirschot, midden in de prachtige Mortelen.In 2006 ben ik teamlid geworden en heb 3 keer mee gedaan met de Roparun. In 2008 ben ik gevraagd om penningmeester te worden en sinds januari 2011 ben ik tevens waarnemend voorzitter. In februari 2013 ben ik benoemd tot voorzitter. Ik voel me sterk aangesproken door het doel van RTO en manier waarop zij mensen met kanker in onze eigen woonomgeving ondersteunt. Van dichtbij heb ik zelf ervaren hoe belangrijk dat is.
Emelie Linmans
Emelie Linmans
Secretaris
Een aantal jaren geleden stond er in de uitstraling een artikel over RTO met daarin o.a. een oproep voor vrijwilligers. In het artikel stond dat RTO zich helemaal richt op mensen in de gemeente Oirschot die met de ziekte kanker geconfronteerd worden.Dat sprak mij erg aan en hoewel ik helemaal geen ervaring had als vrijwilliger en geen hardloper ben heb ik me bij RTO aangesloten. Inmiddels voel ik me helemaal thuis in de groep enthousiaste vrijwilligers.Op dit moment (2013) draag ik met veel plezier de zorg voor het secretariaat. Het geeft mij erg veel voldoening om me op deze manier in te zetten voor anderen.
Arja Oerlemans
Arja Oerlemans
bestuurslid
Ik ben Arja Oerlemans, getrouwd met Mari.Vanaf het prille begin ben ik betrokken bij RTO. De eerste 5 jaren als secretaris, daarna als bestuurslid. Ik vind het erg leuk om te doen, je maakt van alles mee. Je komt met allerlei mensen in contact. En ik heb er intussen al veel van geleerd. Het is fijn om je hardlopend nuttig te maken. Daarbij komt dat het enthousiasme van de RTO leden erg motiverend werkt! Ik ben contactpersoon voor de Oirschotse Heidetocht en voor de PR.  De doelen van RTO vind ik erg zinvol. Kanker is een ziekte waar we allemaal mee te maken krijgen, direct of indirect. Steun is van groot belang. RTO zo 'dicht bij huis' bevordert draagvlak en samenwerking bij de mensen in je naaste omgeving.
Wim van Genechten
Wim van Genechten
bestuurslid
Sinds september 2017 bestuurslid. Geboren in Tilburg maar echte Oirschottenaar en getrouwd met Lia. Vader van 3 zonen. Ik ben via OldTimers Oirschot in contact gekomen met RTO en vanwege persoonlijke ervaring met de ziekte wil ik iets doen met deze geweldige club mensen. Samen met de collega's van het sponsorteam probeer ik mijn steentje bij te dragen.
Hans Mutsaers
Hans Mutsaers
bestuurslid
Ik ben Hans Mutsaers en woon alweer 40 jaar in Middelbeers,vader van 2 prachtige meiden en intussen twee flinke kerels als aanhang. Nu ik in een periode kom van meer "eigen" tijd maak ik de keuze om meer tijd te geven aan vrijwilligerswerk. Ik ben nu beheerder in een MFC in Biest-Houtakker voor 20 uur per week en bestuurslid van het welzijnscentrum Ons Mevrouw in Middelbeers. Daarnaast ben ik bestuurslid geworden van RTO omdat ik graag deze club met deze specifieke opdracht wil helpen nog meer draagvlak te bezorgen in onze gemeente Oirschot.
Ad van Heijst
Ad van Heijst
Coördinator
Coördinator Sinds het voorjaar van 2015 actief als coördinator van het Contactpunt, de inloop van RTO. Door mijn persoonlijke belevingen met de ziekte kanker voel ik me betrokken bij lotgenoten en wil ik me inzetten om een positieve draai te geven aan de processen binnen en rondom deze ziekte. Ondersteund door de gastvrouwen proberen we samen een “warme plek” te bieden aan iedereen die direct of indirect betrokken is en hierin ondersteuning vindt.
Marijke Baeten
Marijke Baeten
vrijwilliger / gastvrouw
Mijn naam is Marijke Baeten, ben getrouwd en moeder van 3 zonen. Sinds 2015 gastvrouw bij het inloophuis van RTO. Het is fijn om een luisterend oor te kunnen bieden voor onze gasten, tijdens de inloop of tijdens de workshops.     
Cecile Boon-van Loosdrecht
Cecile Boon-van Loosdrecht
vrijwilliger
Sinds oktober 2014 ben ik vrijwilliger bij RTO.Voor de werkgroep sponsoring verzorg ik de administratie en benader ik sponsoren.Met de werkgroep “ bezorging” regel ik het rondbrengen van nieuwsbrieven en ander promotiemateriaal.Ik ben gastvrouw in het contactpunt/inloophuis en verder help ik bij verschillende activiteiten waar RTO voor gevraagd wordt.De betrokkenheid en het enthousiasme van alle vrijwilligers zorgen er voor dat ik dit werk met veel plezier doe.
Mieke Bressers - de Goeij
Mieke Bressers - de Goeij
vrijwilliger
Ik ben geboren in Oirschot maar woon sinds 1983 in Middelbeers. Al op jonge leeftijd heb ik thuis beleefd wat kanker kan doen. Gelukkig is er nu veel aandacht voor en zijn er vele mogelijkheden om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Sinds 2012 ben ik lid van RTO omdat het fantastisch is wat ze doen.Me inzetten om RTO meer bekendheid te geven in de Beerzen daar ga ik voor.Ik ben actief in de Sponsorwerkgroep. We krijgen vele positieve reacties van onze sponsors, dat is geweldig!
Martien van Gerven
Martien van Gerven
vrijwilliger
Ik ben geboren in 1959 en woon in Oirschot, van beroep ben ik zelfstandige timmerman, wordt ook wel zzp`er genoemd.Sinds de aankoop van het vakantiehuisje eind 2012 ben ik betrokken bij RTO.Het doel van RTO te kunnen ondersteunen heeft voor mij veel impact, doordat ik in het verleden mijn vrouw ben verloren aan borstkanker en in die tijd dat ze ziek was ook een aanbod kreeg voor een weekje in een huisje van Roparun te mogen verblijven. Het idee dat er mensen zijn die aan je denken en je dit gunnen, geeft je een goed gevoel. Mijn taak op dit moment is het onderhoud van het vakantiehuisje samen met andere RTO' ers. Andere taken zijn bij Zinderend Oirschot kaartjes controleren en de garderobe beheren bij het voetbalevenement in Spoordonk.
Marijke de Graaf
Marijke de Graaf
vrijwilliger
Ik ben bij RTO vanaf de oprichting. Dit vloeide voort uit 1 x te zijn meegegaan met Roparun. De groep mensen en het doel spraken mij erg aan. Doorgaan was voor mij dan ook vanzelfsprekend.Ik heb geen specifieke taken. Doe de dingen die gedaan moeten worden binnen het kader van mijn beschikbare vrije tijd. Ik behoor bij de groep lopers.Ik ervaar het als een positieve bijdrage aan mijn leven om met deze groep enthousiaste mensen samen voor het goede doel te gaan en ons ervoor in te zetten.
Leny Groenendijk - van de Schoot
Leny Groenendijk - van de Schoot
vrijwilliger
Mijn taak bij RTO is het onderhouden van de website. Voor mij een uitdagende taak die ik sinds 2010 met veel plezier vervul, zeker als je merkt dat onze website een gemiddelde van 55 bezoekers per dag heeft. Deze vorm van media “de website” heeft een steeds belangrijkere plaats ingenomen in onze samenleving dus ook bij onze stichting RTO. Ook merken wij dat 95% van onze aanvragen gedaan wordt via het aanvraagformulier op de site.Mijn drijfveer om als vrijwilliger bij RTO te willen horen is: met een leuke, gezellige groep iets beteken voor je medemens.
Jan Heijms
Jan Heijms
vrijwilliger
Gehuwd met Marij en samen hebben we 2 kinderen en 2 kleinkinderen.Mijn hobby’s zijn hardlopen en fietsen.Sinds 1991 is de technische dienst van Amaliazorg te Oirschot mijn werkplek.Met mijn achtergrond en kennis kan ik een steentje bijdragen om kankerpatiënten te laten genieten van een vakantie in het huisje van RTO in Posterholt.Ik ben sinds 2011 lid van RTO, en houd me bezig met de werkgroep sponsoring en daarnaast zit ik samen met mijn vrouw Marij in de werkgroep “huisje Posterholt” waar ik mede zorg voor het onderhoud.
Marij Heijms - Kox
Marij Heijms - Kox
vrijwilliger
Gehuwd met Jan, twee kinderen: Marjon en Ruud en twee kleinkinderen: Sen en Jur.Ik wandel graag en geniet van een partijtje tennis.Sinds 2011 ben ik als vrijwilliger beschikbaar bij RTO.Samen met mijn man Jan ben ik betrokken bij de werkgroep “huisje Posterholt” waar ik mede bijdraag aan het algeheel onderhoud. Daarnaast zet ik me in voor andere activiteiten zoals de Reina’s scholenloop, de heidewandeling etc.
Irma Prince
Irma Prince
vrijwilliger / gastvrouw
Ik ben Irma, getrouwd met Pieter en wij hebben twee zonen.Ik vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan vrijwilligers werk, zeker voor rto,wat zij doen voor mensen met kanker super!
Astrid van Rooijen
Astrid van Rooijen
vrijwilliger
Ik woon sinds 1990 samen met man en later met twee kids in Oirschot. Na massages aan een enthousiaste Reina twee jaar actief als masseur en sponsor voor RTO. Sinds 2012 nog meer betrokken bij RTO als actief lid.
Elly van de Sande
Elly van de Sande
vrijwilliger
 
Cor van de Schoot
Cor van de Schoot
vrijwilliger
Ik ben Cor van de Schoot, geboren in Oirschot, gehuwd met Jet en gepensioneerd.Hobby: golf, moestuin,kleinkinderen, met de camper naar Zweden en fietsen/ wandelen.Besmet met het virus RTO, na de deelname ROPA-run in 2009. Ik kan me goed vinden in de doelen van RTO, het leven van mensen met kanker en hun omgeving ondersteunen en veraangenamen.
Dianne van der Schoot
Dianne van der Schoot
vrijwilliger / gastvrouw
Mijn naam is Dianne van der Schoot en ik ben gastvrouw bij het inloophuis van RTO sinds de oprichting ervan in het voorjaar van 2015. Het is fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen die ziek zijn (geweest) of voor hun naasten; een gezellige ontmoetingsplek bieden waar ze onder het genot van een kopje koffie/thee hun verhaal kunnen doen of deelnemen aan een workshop.
Joke van de Schoot
Joke van de Schoot
vrijwilliger
Lid van RTO sinds 2009.Mijn schoonzusje Reina van Mechelen kreeg in 2005 te horen dat ze borstkanker had. In haar strijd tegen de ziekte kanker raakte zij betrokken bij het Running Team Oirschot. Vol passie en overgave zette zij zich in voor acties van RTO totdat zij in 2010 overleed. Inmiddels had ik mij, aangestoken door haar enthousiasme, ook aangemeld als teamlid. Jaarlijks organiseer ik nu de Benefietvoorstelling en Reina’s Scholenloop. Het verzamelde geld wordt besteed aan mensen met kanker in de gemeente Oirschot. Om heel even niet de ziekte kanker op de voorgrond te hebben, maar ondersteuning te bieden in kwaliteit van leven.Hieraan samen met een groep enthousiaste mensen mijn steentje bij te dragen geeft mij veel voldoening.
Germy Sinke
Germy Sinke
vrijwilliger
Ik ben Germy Sinke en woon en werk vanaf 1984 met veel plezier in Oirschot. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In november 2012 ben ik gestart met een loopcursus met enkele enthousiaste leden van RTO. In februari 2013 ben ik teamlid geworden.Graag wil ik iets betekenen voor mensen die geconfronteerd worden met kanker. Van dichtbij heb ik ervaren dat steun vanuit je omgeving erg belangrijk is en positief werkt. Ik heb nog geen specifieke taken maar ik wil me graag gaan inzetten voor de Scholenloop.
Ben Smetsers
Ben Smetsers
vrijwilliger
Wij doen aan hardlopen en zetten ons in waar dat nodig is .
Jan Smetsers
Jan Smetsers
vrijwilliger
Getrouwd met Berti, heeft een zoon en een dochter en 4 kleindochters.Is al vanaf het eerste begin lid van RunningTeam Oirschot.Heeft 4 keer meegedaan aan de Roparun als chauffeur van de cateringwagen.Lid van de werkgroepen sponsoring en heidewandeling. En geeft assistentie aan de andere werkgroepen indien dit nodig is.
Berti Smetsers - Kreemer
Berti Smetsers - Kreemer
vrijwilliger
Getrouwd met Jan, heeft een zoon en een dochter en 4 kleindochters.Is al vanaf het eerste begin lid van RunningTeam Oirschot.Heeft 4 keer meegedaan aan de Roparun en verzorgde de catering.Lid van de werkgroepen vakantiehuis en heidewandeltocht. En geeft assistentie aan de andere werkgroepen indien dit nodig is.
Iet van Steen
Iet van Steen
vrijwilliger / gastvrouw
Mijn naam is Iet van Steen, getrouwd met Jan, we hebben samen een zoon en dochter, en ook drie prachtige kleinkinderen.   RTO was al bekend vanwege de jaarlijkse scholenloop, omdat wij, Blaaskapel ‘t SPULT  dan elke keer voor de muzikale omlijsting zorgen. Sinds 2016 ben ik gastvrouw bij het RTO contactpunt. Het gastvrouw zijn geeft me veel voldoening,en ik heb vaak bewondering voor de manier waarop onze gasten met hun ziekte omgaan.
Henk van de Ven
Henk van de Ven
vrijwilliger
Geboren in 1959Ben sinds 2007 bij RTO.Ik zorg dat leden van RTO die hardlopen bericht krijgen wanneer er wedstrijden zijn, zodat we samen kunnen deelnemen.Ik zorg dat mensen met kanker een fiets met ondersteuning kunnen lenen via RTO.Ik doe verder hand- en spandiensten o.a. voor het huisje, scholenloop, zorg voor het onderhoud van de fietsen met trapondersteuning, etc.
Jan Verouden
Jan Verouden
vrijwilliger
ik ben Jan Verouden. Ik ben als geboren Spoordonker door mijn huwelijk met Joke in Moergestel komen wonen en door Mari en Arja betrokken bij RTO waar ik meestal ingezet wordt bij de scholenloop en de wandeltocht .
Joke Verouden
Joke Verouden
vrijwilliger
ik ben joke Verouden getrouwd met Jan Verouden, we hebben twee kinderen een zoon Kees-jan en een dochter Marieke en vier kleinkinderen.  We wonen in Moergestel. Mari en Arja kennen we al ruim 22 jaar en door hun tomeloze inzet hebben ze ons als buiten Oirschotters enthousiast gemaakt voor RTO.
Annemiek van Vroonhoven
Annemiek van Vroonhoven
vrijwilliger
Woon al heel lang in Oirschot met veel plezier. Tennis is echt mijn sport en ik heb jaren vrijwilligers werk gedaan voor de Tennis Club Oirschot, maar vond 2 jaar geleden dat het tijd werd een ander doel te ondersteunen en ben via Marij en Jan Heijms zo bij RTO terechtgekomen.Ik verzorg de administratie van de vakantiebungalow in Posterholt: de reserveringen, contacten met het park en zorg dat onze gasten op tijd de juiste info krijgen etc, etc, voor een ontspannen verblijf aldaar.
Jeanine van de Wal
Jeanine van de Wal
vrijwilliger
Hallo, mijn naam is Jeanine van de Wal- Liebrand, getrouwd met John en heb 5 kinderen en 1 kleinkind. Ik vind het goed om vrijwilligerswerk te doen en ben daarom enkele jaren geleden na ergens anders gestopt te zijn, begonnen bij de RTO-club.
Annet Wirken
Annet Wirken
vrijwilliger
Ik woon in Middelbeers met mijn man Kees en we hebben 3 volwassen dochters. Ik ben eigenaar van Haarkracht (www.haarkrachtonline.nl) waar ik haarstukjes voor mensen met kanker maak, van hun eigen haren. Verder werk ik bij Thebe als verzorgende/SPW bij jongvolwassenen die, als gevolg van niet aangeboren hersenletsel of een zenuw-, spier- of stofwisselingsziekte, aangewezen zijn op intensieve 24-uurs zorg.    Sinds september 2011 ben ik bij RTO omdat ik me in wil zetten voor mensen met kanker door hen ‘een mooi moment’ te laten beleven. Door ervaringen uit mijn directe omgeving, weet ik hoe belangrijk die ‘mooie momenten’ kunnen zijn. Ik vind het geweldig dat RTO, met zoveel enthousiaste vrijwilligers, zich inzet voor mensen met kanker uit onze eigen gemeenten.Bij RTO zet ik me in voor de werkgroep sponsoring, voornamelijk in De Beerzen. Verder help ik bij de activiteiten die RTO organiseert en bij activiteiten van andere verenigingen die geld opleveren voor de goede doelen van RTO.
Jan Wijten
Jan Wijten
vrijwilliger
 
Mieke Wijten
Mieke Wijten
vrijwilliger