U bevindt zich hier: Home / RTO / "RTO biedt" / Vakantiehuis

Direct naar het aanvraagformulier

Wij hebben de mogelijkheid om een vakantiehuis gratis ter beschikking te stellen aan mensen met kanker en hun gezin. Even tot rust komen en een time-out voor, tijdens of na behandelingen is een weldaad.

RTO beschikt over een 6-persoons vakantiehuis op een prachtig landgoed in Limburg. Mensen met kanker uit de gemeente Oirschot kunnen hier gratis, een week, midweek of weekend verblijven na of tijdens een periode van intensieve behandelingen.
Een huis op een plek om tot rust te komen, even weg om wat afstand nemen van de zorgen en onzekerheden, samen met familie en dierbaren.
Wilt u, na een enerverende periode samen met uw naasten even bijkomen, dan kunt u zich aanmelden voor ons vakantiehuis op Landgoed Aerwinkel in Posterholt. Als u iemand kent die u een week, midweek of weekend bijkomen in ons vakantiehuis gunt, dan kunt u deze persoon aanmelden, na overleg met de betrokkene. Het vakantiehuis is helaas niet geschikt voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn.

 

 

Wilt u weten wanneer het vakantiehuis beschikbaar is: zie onderstaande kalender.

 

Een klein gebaar, met een grote uitstraling.

Heeft u of iemand die u kent belangstelling,
Via de knop 'aanvraagformulier' kunt u een aanvraag doen.

 

Over ons

'Running Team Oirschot: in actie voor mensen met kanker'. (RTO) is een groep enthousiaste vrijwilligers die geld inzamelt voor mensen met kanker. Dit doen wij door deel te nemen aan hardloopwedstrijden en het organiseren van diverse evenementen.
lees meer

Contact

   • Stichting Running Team Oirschot, Beertramstraat 10 
    5688RA Oirschot
   • rekeningnummer NL42RABO0114329222
   • RSIN/fiscaalnummer ANBI 816849638