U bevindt zich hier: Home / RTO - Inloophuis / Activiteiten RTO - Inloophuis

Direct naar het aanvraagformulier

Aanvraag voor nieuwsbrief / activiteitenkalender

Wandelgroep

Het “RTO Contactpunt” is er niet alleen voor binnen-activiteiten. We gaan ook naar buiten! Sinds maart 2014 gaan we samen wandelen. Soms met een paar mensen, soms met een grote groep. Elke laatste maandag van de maand trekken we er op uit. In afstemming met de deelnemers wordt de afstand van de wandeling bepaald. We starten altijd om 13.30 uur, vanaf verschillende locaties en sluiten af met een welverdiend kopje koffie met iets lekkers. Wandel gerust eens een keer mee!

» Ga direct naar het aanmeldformulier

Inloop-dag

Wilt u gewoon even binnenlopen voor een kop koffie, praatje of informatie? De deur van het “RTO Contactpunt” staat open. U bent welkom, met of zonder afspraak, met of zonder partner. Het is er om te beginnen gezellig, lekker wat kletsen met mensen die je begrijpen. De steun van lotgenoten is heel belangrijk. Mensen met kanker hebben vergelijkbare problemen, maar ieder een apart verhaal. Met lotgenoten kun je dat delen.

» Ga direct naar info inloop-dag

 

 

Over ons

'Running Team Oirschot: in actie voor mensen met kanker'. (RTO) is een groep enthousiaste vrijwilligers die geld inzamelt voor mensen met kanker. Dit doen wij door deel te nemen aan hardloopwedstrijden en het organiseren van diverse evenementen.
lees meer

Contact

   • Stichting Running Team Oirschot, Beertramstraat 10 
    5688RA Oirschot
   • rekeningnummer NL42RABO0114329222
   • RSIN/fiscaalnummer ANBI 816849638