U bevindt zich hier: Home / Logo / Voorpagina / soepwandeling

Het vijfde soepwandelseizoen staat voor de deur, maar … dat verdomde coronavirus hè. We zijn er voorlopig nog niet van af en daarom hebben we ‘intern’ flink gediscussieerd ? wat we met onze wandelingen zullen doen. We hebben uiteindelijk besloten om de soepwandelingen voorlopig NIET/MAAR TOCH WEL door te laten gaan. Wij zijn gelukkig de voorbije periode goed doorgekomen en hopelijk kunnen jullie dat ook zeggen. En dat willen we zo houden!

Dat we dat jammer vinden staat buiten kijf natuurlijk, maar rekening houdend met de geldende coronaregels én met de situaties waar wij tegen aan zouden lopen m.b.t. het organiseren van verantwoorde wandelingen en dan met name de momenten waar de wandelaars en wij bij elkaar komen (de inschrijving, de koffiepauze en het nuttigen van de soep) konden we niet anders besluiten.

Maar … we gaan wel íets doen. We gaan iedere maand een routebeschrijving versturen (via de mail en via facebook), zodat iedereen zelf kan bepalen op welke dag en welke tijd men coronaproof wil gaan wandelen. Daar doen we dan een recept bij van een lekkere soep. Die kan dan van te voren thuis klaar gemaakt worden, zodat er na een frisse wandeling bij thuiskomst toch soep gegeten kan worden. Ook de koffie of thee en een koek voor halverwege de wandeling zul je zelf mee moeten nemen.

WIL JIJ JOU MAILADRES OPGENOMEN HEBBEN IN HET MAILBESTAND, MAIL DAN NAAR :

soepwandeling@ziggo.nl

Voor onze goede doelen, RTO en Bijna Thuis Huis Oirschot, blijft een geldelijke bijdrage natuurlijk nog steeds erg welkom. Daarom vermelden we ook steeds een rekeningnummer, zodat iedere wandelaar, geheel op vrijwillige basis, een klein bedrag kan overmaken (en dat hoeft natuurlijk niet persé €5,= te zijn). 

T.a.v. NL44 RABO 1467 8065 60 J.C.M. Mutsaers (Bommus spaarpotje)

Ook vragen we om onderweg foto’s te maken en ook naderhand van de soep. Dan zorgen wij dat die geplaatst worden.

De eerste routebeschrijving van een soepwandeling, een recept voor een lekkere soep en verdere informatie kunnen jullie begin oktober verwachten.

Hopelijk wordt het toch nog een mooi soepwandelseizoen. Heel anders dan voorgaande jaren, maar hopelijk wel leuk. Volgend seizoen organiseren we de soepwandelingen hopelijk weer als vanouds.

Groeten,
Hans, Frans en de rest van het soepwandelteam

 

Klik hier voor de route beschrijving van de wandeling oktober 15 en 8 Km

soepwandeling november 2020 Aardbossen 8km

soepwandeling november 2020 Kampina 15½ km

soepwandeling december 2020 Oisterwijkse vennen 15 km

soepwandeling december 2020 Logtsebaan 8 km

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/qdwebuser/domains/runningteamoirschot.nl/public_html/templates/naong/html/com_k2/default/item.php on line 236