U bevindt zich hier: Home / Logo / Nieuws / Als lid van de Rabobank kunt u RTO helpen

Als lid van de Rabobank kunt u RTO helpen

Breng uw stem uit en steun RTO!

Rabobank Het Groene regio Eindhoven stelt dit jaar € 400.000,- beschikbaar voor stichtingen en verenigingen met maatschappelijke doelstellingen. Ook RTO doet ook mee aan deze Rabo ClubsSupport!

Stemmen

Van 5 t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank 5 stemmen uitbrengen, te verdelen over de ingeschreven verenigingen en stichtingen. waarvan maximaal twee op dezelfde stichting of vereniging. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedragte delen door het  aantal uitgebrachte stemmen. RTO ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

U kunt RTO helpen met uw stem

Het is voor RTO belangrijk om deze actie onder uw aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen een financiële bijdrage van de Rabobank  goed gebruiken om de vakanties in ons vakantiehuis in Posterholt te verzorgen, massages aan te bieden en voor het organiseren van ontspannende activiteiten en workshops door het RTO Inloophuis..

 

Wij zouden het fantastisch vinden als u, uw familie en vrienden stemmen geven aan RTO tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank regio Eindhoven.

Meer informatie over de Rabo ClubSupport kunt u vinden op:

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/regio-eindhoven/rabo-clubsupport-van-start/

 

Bedankt voor uw steun!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/qdwebuser/domains/runningteamoirschot.nl/public_html/templates/naong/html/com_k2/default/item.php on line 236