U bevindt zich hier: Home / Logo / Voorpagina / Soepwandeling oktober

Hallo soepwandelaars

We gaan weer beginnen! De eerste soepwandeling van het vierde seizoen staat alweer voor de deur. Deze keer hebben we het iets verder weg gezocht, en wel in Lage Mierde. Daar is sinds dit voorjaar een nieuwe horecagelegenheid geopend op landgoed Wellenseind. Over deze bijzondere plek  (en in de omgeving) zullen op 13 oktober de soepwandelingen gaan.

De soepwandelingen zijn op iedere  
2e zondag van de maand en de opbrengst is weer voor dezelfde drie goede doelen als vorig jaar:

  1. Running Team Oirschot (RTO) stelt zich ten doel het leven van mensen met kanker en hun naasten binnen de gemeente Oirschot te veraangenamen.
    Zie www.runningteamoirschot.nl.

  2. Bijna Thuis Huis Oirschot kan, wanneer de zorg in een ziekenhuis niet meer nodig is en het thuis niet (meer) gaat, in een huiselijke omgeving alle nodige zorg bieden en kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Zie www.bijnathuishuisoirschot.nl .

  3. Natuurproject. Daarnaast willen we weer in samenspraak met Brabants Landschap ergens in de natuur van de gemeente Oirschot een paar bankjes plaatsen. Óf iets soortgelijks, ideeën zijn welkom.

Er is weer de keuze uit een langere soepwandeling van ongeveer 15 km of een kortere van ongeveer 8 km. Bij inschrijving krijg je een beschrijving van de wandelroute en onderweg hangen af en toe extra richtingwijzers. Ná de wandeling staat er voor iedereen een heerlijke kop goed gevulde, zelfgemaakte soep klaar. Onderweg is er steeds een pauze ingepland met koffie of thee tegen een kleine vergoeding. Ook op onze facebookpagina BOMMUS is informatie over de soepwandelingen te vinden.

Starttijd:  Voor de korte wandeling van 8 km kan gestart worden tussen 9.00 en 11.00 uur

                 Voor de lange wandeling van 15 km kan gestart worden tussen 9.00 en 10.30 uur

Kosten:    €5,= per wandelaar per wandeling.

                 (dit bedrag gaat, na aftrek van onze kosten, volledig naar de goede doelen)

 

De soepwandeling vindt plaats op zondag 13 oktober en start bij

Ontmoetingscentrum ‘Voor Anker’ op  Landgoed Wellenseind

Dunsedijk 3A,  5094BA  Lage Mierde

 

-honden mogen aangelijnd mee

-deelname is op eigen risico

Groeten, Hans en Frans