U bevindt zich hier: Home / Logo / Voorpagina / Soepwandeling november

Hallo soepwandelaars

Na de -overigens goed bevallen- soepwandeling over en bij Landgoed Wellenseind in Lage Mierde, blijven we in november weer wat dichter bij huis. De startlocatie is dit keer bij de brandtoren in Oostelbeers en we hebben pittige, maar mooie herfstwandelingen uitgezet. Ze gaan voornamelijk over de Oostelbeerse Heide, in de Beerse volksmond “De Staat” genoemd.

De soepwandelingen zijn op iedere  2e zondag van de maand en de opbrengst is weer  voor dezelfde drie goede doelen als vorig jaar:

  1. Running Team Oirschot (RTO) stelt zich ten doel het leven van mensen met kanker en hun naasten binnen de gemeente Oirschot te veraangenamen. Zie www.runningteamoirschot.nl.
  2. Bijna Thuis Huis Oirschot kan, wanneer de zorg in een ziekenhuis niet meer nodig is en het thuis niet (meer) gaat, in een huiselijke omgeving alle nodige zorg bieden en kwaliteit van leven toevoegen aan de tijd die men nog heeft. Zie www.bijnathuishuisoirschot.nl .
  3. Natuurproject. Daarnaast willen we weer in samenspraak met Brabants Landschap ergens in de natuur van de gemeente Oirschot een paar bankjes plaatsen. Óf iets soortgelijks, ideeën zijn welkom.

 

Er is weer de keuze uit een langere soepwandeling van ongeveer 15 km of een kortere van ongeveer 8  km. Bij inschrijving krijg je een beschrijving van de wandelroute en onderweg hangen af en toe extra richtingwijzers. Ná de wandeling staat er voor iedereen een heerlijke kop goed gevulde, zelfgemaakte soep klaar. Onderweg is er steeds een pauze ingepland met koffie of thee tegen een kleine vergoeding. Ook op onze facebookpagina BOMMUS is informatie over de soepwandelingen te vinden.

Starttijd:  Voor de korte wandeling van 8 km kan gestart worden tussen 9.00 en 11.00 uur

                 Voor de lange wandeling van 15 km kan gestart worden tussen 9.00 en 10.30 uur

Kosten:    €5,= per wandelaar per wandeling.

                 (dit bedrag gaat, na aftrek van onze kosten, volledig naar de goede doelen)

 

De soepwandeling vindt plaats op zondag 10 november en start bij

D’un Uitkijk,  Hoogeindseweg 23,  5091KB Oostelbeers

 

-Attentie: kom zoveel mogelijk met de fiets. Kom je met de auto, volg dan de aanwijzingen  

                  van de verkeersregelaars op

-honden mogen aangelijnd mee

-deelname is op eigen risico

Groeten, Hans en Frans


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/qdwebuser/domains/runningteamoirschot.nl/public_html/templates/naong/html/com_k2/default/item.php on line 236