U bevindt zich hier: Home / Logo / Nieuws / Soepwandeling

Een prachtige zonovergoten herfstdag en een unieke startlocatie. Dit waren de ingrediënten voor een geslaagde soepwandeling waar maar liefst 314 wandelaars aan deelnamen. We waren deze keer te gast op Landgoed Baest en het was met name bijzonder om door de tuin te wandelen met de in- en uitheemse bomen, maar ook door de lanen en paden van de bossen en landerijen eromheen. De koffiepauze was weer goed verzorgd en na de wandeling liet iedereen zich de tomatensoep in de monumentale 18e eeuwse Eikehoef goed smaken.

Deze soep was gedeeld gesponsord door Fam Smulders Tomaten, Prei Fam Oppers, een lieve dame die een hele grote pompoen schonk en bakker van Hulten uit Diessen schonk het brood.

De volgende soepwandeling is op 11 november en start vanaf Camping 't Laageind bij natuurgebied de Mortelen in Oirschot.
Onze gastwandelaars Cees van de Schoot zal deze wandeling organiseren mede omdat hij deze streek erg goed kent.

Je hoort nog van ons, Hans en Frans

Over ons

'Running Team Oirschot: in actie voor mensen met kanker'. (RTO) is een groep enthousiaste vrijwilligers die geld inzamelt voor mensen met kanker. Dit doen wij door deel te nemen aan hardloopwedstrijden en het organiseren van diverse evenementen.
lees meer

Contact

   • Stichting Running Team Oirschot, Beertramstraat 10 
    5688RA Oirschot
   • rekeningnummer NL42RABO0114329222
   • RSIN/fiscaalnummer ANBI 816849638