U bevindt zich hier: Home / Logo / Nieuws / Succesvolle Rabobank Clubkas Campagne

Succesvolle Rabobank Clubkas Campagne

RTO weet de 1e plek te behalen in Oirschot!

Tijdens een feestelijke middag op de markt is de uitslag bekend gemaakt. Er waren alleen maar winnaars. € 3.068,16 Uit de Rabo Clubkas Campagne gaat naar RTO. De leden van Rabobank Het Groene Woud Zuid hebben 564 stemmen uitgebracht op RTO.

Hiermee heeft RTO de 1e plaats behaald in Oirschot! Een blijk van waardering en ondersteuning voor het werk van RTO.

RTO probeert de mensen met kanker (en hun naasten) in de gemeente Oirschot zo veel mogelijk te ondersteunen en kan deze financiële bijdrage van Rabobank Groene Woud Zuid hiervoor heel goed gebruiken! Bijvoorbeeld

 • Om de vakanties in ons vakantiehuis in Posterholt te verzorgen.
 • Om massages aan te bieden.
 • Voor het organiseren van ontspannende activiteiten en workshops voor lotgenoten door het RTO Inloophuis

Dus doe een aanvraag bij RTO voor een dorpsgenoot of voor uzelf. Vul gewoon het aanvraagformulier in op onze website www.runningteamoirschot.nl of stuur ons een mail! En wij doen de rest!

RTO wil Rabobank Groene Woud Zuid heel hartelijk bedanken om op deze fantastische manier lokale initiatieven te steunen! SUPER! En natuurlijk alle Rabobank leden die op ons gestemd hebben tijdens de Rabobank Clubkas Campagne: bedankt voor uw stem!

Dankjewel allemaal!

Over ons

'Running Team Oirschot: in actie voor mensen met kanker'. (RTO) is een groep enthousiaste vrijwilligers die geld inzamelt voor mensen met kanker. Dit doen wij door deel te nemen aan hardloopwedstrijden en het organiseren van diverse evenementen.
lees meer

Contact

   • Stichting Running Team Oirschot, Beertramstraat 10 
    5688RA Oirschot
   • rekeningnummer NL42RABO0114329222
   • RSIN/fiscaalnummer ANBI 816849638