U bevindt zich hier: Home / Logo / Nieuws / Een unieke wandeltocht!

De jaarlijkse Oirschotse Heidetocht werd op zondag 8 april gewandeld. Dit jaar al voor de 10e keer! Het was een stralende dag met bijna zomerse temperaturen. Op de Oirschotse heide liepen zo’n 450 wandelaars te ploeteren.

Op de pauzeplaatsen stonden de vrijwilligers van RTO klaar met een lekker kopje koffie of thee. Voor het aanvullen van de energie was er eigengebakken appelkoek of broodje worst. De route was perfect uitgezet en was prima aangegeven met pijlen die op een prettige, goed zichtbare hoogte hingen.
Naast de langere afstanden was er voor de kinderen een speciale korte route met vertier en vermaak; Ballonnen vouwen door Clown Dirk, een luchtkussen, een speurtocht met grabbelton en schminken.
Het werd wederom een zeer geslaagde activiteit met een prachtige financiële bijdrage voor de goede doelen van RTO. Complimenten aan de parcoursbouwers, fietsers en alle andere vrijwilligers die deze dag tot zo’n succes maakten!

Wandelaars bedankt voor jullie komst en gezelligheid!

Over ons

'Running Team Oirschot: in actie voor mensen met kanker'. (RTO) is een groep enthousiaste vrijwilligers die geld inzamelt voor mensen met kanker. Dit doen wij door deel te nemen aan hardloopwedstrijden en het organiseren van diverse evenementen.
lees meer

Contact

   • Stichting Running Team Oirschot, Beertramstraat 10 
    5688RA Oirschot
   • rekeningnummer NL42RABO0114329222
   • RSIN/fiscaalnummer ANBI 816849638