U bevindt zich hier: Home / RTO - Inloophuis / Ons inloophuis

Direct naar het aanvraagformulier

Aanvraag voor nieuwsbrief / activiteitenkalender

Elke dinsdag van 10:00 – 16:00 uur


RTO - INLOOPHUIS

HET INLOOPHUIS
Vanaf 12 mei 2015 heeft RTO  haar deuren elke dinsdag geopend voor mensen die  kanker hebben (gehad) en hun naasten. Mensen kunnen er vrijblijvend binnenlopen voor een praatje kunnen er deelnemen aan diverse activiteiten. Daarbij staat ontmoeten en ontspannen centraal. In het inloophuis vinden daarnaast speciale bijeenkomsten plaats, georganiseerd in overleg met en in samenwerking met partners zoals ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, huisartsen en zorgverzekeraars.
Het  “Inloophuis”, een ontmoetingsplek voor mensen uit de gemeente Oirschot. Samen bezig zijn dat geeft iets extra speciaals.

Het “RTO - Inloophuis” biedt:

  • Een ontmoetingsplek om in contact te komen met mensen die begrijpen wat u doormaakt.

  • Even in een andere veilige, prettige en vertrouwde omgeving;

  • activiteiten gericht op ontmoeten, ontspannen en verwennen;

  • tijd en gelegenheid om in gesprek te komen en ervaringen te delen met lotgenoten;

  • informatievoorziening.

Het “Inloophuis” heeft een gastvrij onderdak gevonden bij b.v. de Heikneuters. Wij kunnen daar gebruik maken van De Heistal, waar ook ruime parkeergelegenheid voorhanden is.

We zijn actief bezig met het organiseren van meerdere activiteiten en bijeenkomsten. Denk daarbij bv. koken, bloemschikken, kaarten, koersbal, yoga, mindfulness, fotografie en andere workshops, informatieavonden etc.

AANMELDEN
Houd hiervoor onze website goed in de gaten of meld u aan via het aanvraagformulier (via contact)
Als u zelf nog ideeën of suggesties heeft, dan horen wij dat graag van u.

Met deze aanzet van activiteiten hopen wij een mooie start te kunnen maken voor een succesvol RTO - Inloophuis voor mensen met kanker, hun naasten en hun nabestaanden in de gemeente Oirschot.